Setari Cookie-uri

Legea Proiectiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!

Este un fapt cunoscut acela ca tot ceea ce ne inconjoara este energie... Dintr-o perspectiva spirituala, totul porneste dintr-o sursa de energie care inseamna constiinta pura, Dumnezeu. Dintr-o perspectiva stiintifica, toata lumea materiala este formata din atomi, chiar si noi si aerul din jurul nostru.

Din ce sunt formati atomii?

Protoni (cu incarcatura electrica pozitiva), Neutroni (fara incarcatura) si Electroni (cu incarcatura electrica negativa). Deci, daca toul este format din atomi in tot universul nostru, inseamna ca totul este energie...

Gandurile noastre produc de asemenea o vibratie electrica care este in mod continuu eliberata in univers impreuna cu dorintele noastre.

In termeni simpli, aceasta inseamna ca, daca tu continui mereu sa ai ganduri negative sau distructive in legatura cu tine insuti, cu situatia ta din prezent si cu ceilalti oameni sau lucruri, creezi sentimente si emeotii negative, care conduc catre actiuni si obiceiuri negative, care creeaza mai multe energii negative si situatii care vor reveni mereu in viata ta; mereu si mereu... De aceea aceasta teorie este denumita Legea Atractiei, pentru ca atragi in viata ta ceea ce gandesti in mod predominant.

Citește și:

Legea Atractiei, Legea Rezonantei

Foto Shutterstock.com - energie, abstract

Acelasi lucru se aplica si in legatura cu gandurile tale pozitive. Cu cat actionezi mai mult din dragoste, recunostinta, rabdare, blandete si intelegere, cu atat mai mult vei atrage aceste lucruri in viata ta.

Tot ceea ce trebuie sa stii in legatura cu Legea Atractiei este aceea ca tu esti singurul creator al lumii tale. Tot ceea ce este in acest moment in viata ta (bun sau rau) este aici fiindca tu l-ai atras spre manifestare, constient sau... din pacate nu. Fiindca multe salasuiesc in subconstientul nostru, dominandu-ne uneori, fara ca noi sa realizam. De aceea este important sa ne incercam sa ne autocunoastem cat mai profund posibil.

Pentru unii oameni este greu sa recunoasca dintr-o data acest fapt, dar cand incepi sa realizezi si incepi sa folosesti gandurile intr-un sens pozitiv, vei observa ca viata ta se va schimba in mai bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.