Setari Cookie-uri

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

'Tu, realmente poti sa schimbi soarta fiecarei celule din corpul tau, schimbandu-ti gandurile'. – Dr. Bruce Lipton.

Sursa: Garbo.ro

Saptamana mea a inceput rasfoind cartea lui Joseph Murphy – Puterea extraordinara a subconstientului, in care autorul arata puterea extraordinara de vindecare a trupului si a vietii pe care o au afirmatiile pozitive si increderea deplina in puterea subconstientului de a ne mentine viata intr-o atmosfera benefica, bine-facatoare.

Autorul vine cu o multime de exemple din experientele unor oameni care, auto-sugestionandu-se si crezand cu tarie in capacitatea corpului lor de a se vindeca, realizeaza intr-adevar acest lucru si traiesc adevarate minuni in viata lor. Citind, capat increderea ca avem o forta extraordinara: puterea de a ne schimbam viata si ca acest lucru chiar este posibil.

Joseph Murphy – Idei de retinut

(Puterea extraordinara a subconstientului, pag. 22, ed. Deceneu 2010)

Citește și:

1. Adevarata bogatie se afla in propria fiinta. Acolo trebuie sa cautati implinirea celor mai arzatoare dorinte.

2.Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitateaextraordinara de a intra in contact cu puterile subconstientului lor si de a le folosi corespunzator. Si dumneavoastra puteti sa faceti la fel.

3. Subconstientul cunoaste rezolvarea oricarei probleme. Daca ii sugerati inainte de a adormi: “Doresc sa ma trezesc la ora 6”, el va va trezi exact la aceasta ora.

Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

Foto: Shutterstock.com, subconstient, gandire poztiva, vindecare

4. Subconstientul este creatorul corpului vostru si ii sta in putere sa vindece orice boala. Sugestionati-l in fiecare seaa cu ideea unei sanatati perfecte si el, fiind servitorul vostru fidel, se va supune.

5. Orice gand constituie o cauza si orice situatie reprezinta un efect.

Citește și:

6. Daca doriti sa scrieti o carte, o minunata piesa de teatru, sa tineti conferinte inspirate, sugestionati-va subconstientul cu putere, din tot sufletul, si el va v-a raspunde cu siguranta.

7. Sunteti asemenea unui capitan ce-si conduce vaporul. Trebuie sa dati ordine potrivite (sugestii si imagini mentale) subconstientului care controleaza si guverneaza toate experientele vietii voastre.

8. Nu spuneti niciodat: „Mi-e imposibil” sau “Nu am mijloace sa…”subconstientul va prelua aceste sugestii şi va face astfel incat sa nu aveti banii sau sa nu putti face ce v-ati propus. Afirmati mereu: “Imi sta in puteri sa fac orice datorita subconstientului meu.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.