Cartea De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Allan si Barbara analizeaza cu maxima sinceritate si cu o doza considerabila de umor gandirea barbatilor si a femeilor fata de sex si dragoste, explicand diferenta de viziune dintre cele doua tabere. Bazandu-se pe cercetari despre creier, pe noutati din psihologie si pe statistici relevante, sotii Pease transpun descoperirile stiintifice de ultima ora intr-un limbaj accesibil, abordand fara menajamente un subiect de mare interes pentru majoritatea oamenilor - sexul!

Avand deja la activ multe bestselleruri ce trateaza problemele cu care se confrunta cuplurile, Allan si Barbara Pease vin de aceasta data cu o carte ce infatiseaza dorintele barbatilor si ale femeilor in materie de relatii amoroase.

Indispensabila pentru cei care-si doresc sa aiba o relatie reusita cu partenerul sau cu partenera de viata, aceasta carte dezvaluie:

    ce-si doresc cu adevarat femeile si barbatii cand vine vorba de sex si dragoste; cum sa gasesti partenerul sau partenera potrivit(a) si sa fiti fericiti impreuna; ce e de facut cand chimia da gres; ce-i excita sau nu pe barbati si pe femei; cum sa reactionezi, in cazul in care esti inselat(a); cum sa descoperi dragostea vietii tale si s-o pastrezi alaturi; cum sa le determini pe femei sa faca sex mai des; cum sa-ti recapeti sarmul;

Daca da, parcurgeti paginile acestei carti, semnate de cel mai celebru cuplu de experti in limbajul trupului, si... veti vedea lucrurile cu alti ochi!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: