Setari Cookie-uri

Un Craciun cu 'hrana vie'. Fara porc, sarmalute si cozonaci!

Inimaginabil? Ba deloc! Exista o alternativa pentru toate aceste retete traditionale, pe cat de gustoase, pe atat de daunatoare organismului uman: HRANA VIE.

Garbo: Este dificil sa faci trecerea de la obiceiurile traditionale, la vegan?

Ana Ghica: As vrea sa precizez ca exista si aspecte mai putin pozitive. In primul rand, trebuie sa te informezi foarte mult ca sa stii ce urmeaza sa faci. Sa afli ce inseamna detox si ce poate sa ti se intample si ce te poate ajuta atunci. Sa intelegi ca solul a ajuns atat de sarac in minerale si oligoelemente incat chiar si cu o alimentatie raw vegana trebuie sa iei suplimente de vitamine si minerale si antioxidanti. Nu in ultimul rand, trebuie sa inveti sa „gatesti” raw vegan. Apropo de trecere, sunt sigura ca depinde de hotararea fiecaruia. Voci avizate din cadrul comunitatii internationale raw-vegane afirma ca iesi din dependenta de mancarea gatita (chiar si vegana) dupa 2 luni de hrana vie. Pentru toti cei interesati, cautati sa vedeti documentarele Food Matters si Raw for Life, cititi www.nomilk.com ca sa intelegeti ce aduce cu sine consumul de lactate, dati un search la Tree of Life si Hippocrates Institute ca sa vedeti ce fac medici care au studiat si nutritia, ce ajung ei sa vindece doar prin alimentatia raw.

Citește și:

'Chiftelutele pentru ex-carnivori'; reteta o gasiti aici.

Garbo: O persoana netalentata in ale bucatariei are vreo sansa in adoptarea acestui stil de viata?

Ana Ghica: E mult mai simplu sa manuiesti un bleder decat un cuptor! Stilul raw vegan te aduce la un moment dat in pozitia de a te multumi cu mancaruri foarte simple, dar foarte nutritive si atunci sa mananci e destul de usor. Un suc verde pe zi, o salata pe zi, cateva seminte pe zi – nu suna prea complicat, nu? Insa, e la fel de adevarat ca exista si gourmet raw vegan unde nivelul de implicare si talentul sunt egalabile ca in cazul bucatariei traditionale. Pe https://crazygoodraw.blogspot.com/, blogul nostru aflat inca la inceput de drum, facem si retete simple si unele mai complicate.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.