Setari Cookie-uri

Detoxifiere de vara - 10 Retete naturiste

Energizeaza-te si elimina toxinele din organism prin fresh-uri si smoothie-uri racoritoare obtinute din fructe si legumele de vara cu proprietati detoxifiante! Te racoresti, te hidratezi si iti intaresti imunitatea organismului.

Suc tropical de lime, grepfrut si lamaie

Poti obtine acest suc tropical amestecand 4 grepfruituri, 1 lamaie verde si 1 lamaie galbena. Sucul este bogat invitamina C, calciu si magneziul si este excelent pentru a elimina agentii daunatori din organism.

Suc de telina, sfecla rosie si mar

Telina este cunoscuta pentru efectele sale purgative si te va ajuta sa elimini toxinele din organism. Sucul de telina ajuta si la eliminarea gazelor intestinale si favorizeaza digestia, fiind si un excelent tonic al sistemului digestiv. Pentru a obtine un suc detoxifiant de calitate si cu un gust placut in acelasi timp amesteca cu ajutorul blenderului 1 sfecla rosie, 3 lujeri de telina si 1 mar. De asemenea, sucul obtinut din radacina de telina (1 radacina) si morcov (3 morcovi) are un puternic efect depurativ, fiind usor asimilat in organism.

Citește și:

Cocteil energizant din mere si pere

Un suc delicios care va fi pe placul celor mici si care poate fi consumat oricand la micul dejun este cel obtinut din 3 mere si 3 pere. Pune fructele taiate in cuburi sau bucati mai mari in blender fara a le curata de coaja. Este un cocteil delicios ce poate fi consumat de doua ori pe zi pentru un efect detoxifiant.

Smoothie din cirese, lamai verzi si pepene galben

Gratie continutului ridicat de apa, pepenele galben este un fruct extrem de hidratant. Lamaia verde intensifica actiunea detoxifianta, iar ciresele sunt excelente pentru a curata rinichii si a calma stomacul.

Prin urmare, pentru acest smoothie ai nevoie de:
-1 pepene galben decojit, curatat de seminte si taiat in bucati mai mici
-1 lamaie verde decojita si taiata in patru
-25-30 de cirese carora le-ai scos samburele

Adaugi fructele intr-un blender sau intr-un storcator pana cand obtii sucul. Agital inainte de a-l consuma si consuma-l imediat ce l-ai preparat.

Citește și:

Suc din portocale, grepfruturi, capsuni si banane

Dimineata, poti incerca un smoothie obtinut din:
-3 portocale
-2 grepfruturi
-1 ceasca de capsuni proaspete
-1 banana
Stoarce sucul de la portocale si de la grepfruturi. Amesteca bananele si capsunile cu ajutorul unui blender si amesteca-le ulterior si cu sucul de la portocale si grepfruturi.Citeste articolul integral pe Garbo.ro


Cititi si alte articole pe Garbo. Noi va recomandam:
Despre bolile cardiovasculare si factorii lor de risc
100 de alimente miraculoase pentru organism
11 Semne ca ai racit la ovare

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.