Setari Cookie-uri

7 simptome jenante ale sarcinii pe care nimeni nu ti le spune

Atunci cand ramai insarcinata, mai ales daca te aflii la prima sarcina si inca nu stii ca porti in pantecele tale o fiinta in dezvoltare, atunci ti se poate parea ca esti intr-o continua schimbare si nu face parte dintre cele mai dorite schimbari ale tale.

Somnul


Tot in primul trimestru de sarcina poti avea situatii in care sa va fie foarte somn, desi sunteti in mijlocul unor activitati importante. Astfel puteti lua pauze bruste, puteti adormi involuntar cu capul pe birou sau nu va mai treziti dimineata pentru a ajunge in timp util la birou.

Voma in cele mai neasteptate locuri


Daca lucrati la birou, cu publicul sau aveti de tinut discursuri, nu neglijati o clipa starea de voma, caci nu se stie niciodata cand organismul cedeaza. Poate sa se intample aceasta in timp ce luati masa cu un client important de exemplu. Si nu de putine ori s-au intamplat astfel de cazuri...

Scaparile de urina...


In timpul sarcinii veti simti o nevoie imperioasa de a merge la toaleta, iar urinarile sunt din ce in ce mai dese. Totodata, datorita fluctuatiilor hormonale, sfincterul uretral poate avea momente de scadere a tonicitatii, ceea ce se va traduce prin incontinenta urinara sau scapari de urina. Acestea se pot intampla in orice moment si bine ar fi sa nu va prinda intr-o tinuta inadecvata. Daca observati ca aveti astfel de manifestari, puteti folosi protej-slipuri sau chiar absorbante pentru a elimina orice risc de patare.

Sursa: Kidz - suplimentul mamicilor by Garbo.
Citeste si alte articole pe Kidz, noi iti recomandam:
Teste recomandate in al treilea trimestru de sarcina
Ingrijirea speciala a pielii in timpul sarcinii
Atentie: Plante interzise pentru gravidute!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.