Setari Cookie-uri

10 afrodiziace care imbunatatesc... fertilitatea

De mii de ani se stie ca plantele au efecte benefice asupra sanatatii, protejand de unele boli sau chiar vindecand organismul. In general, boala are la baza trei mari factori: fie genetici (sau congenitali), fie infectiosi, dar mai ales cei care tin de modul de viata.

5. Migdalele sunt cunoscute de mii de ani ca fiind afrodiziace si au fost considerate un simbol al fertilitatii.

6. Smochinele, fructele preferate ale reginei Cleopatra, sunt in topul celor mai puternice afrodiziace si sunt corelate cu fertilitatea.

7. Ananasul este bogat in potasiu si vitamine din complexul B, fiind, alaturi de kiwi, considerat un bun tratament natural impotriva impotentei si infertilitatii.

8. Avogado este bogat in proteine, minerale ca zinc si potasiu, dar si vitamine din complexul B si vitamina E, avand efecte de sporire a libidoului si de refacere a functiilor organelor reproducatoare atat la femei, cat si la barbati.

9. Vanilia, mult iubita de foarte multe persoane datorita aromei sale deosebite, este si un puternic afrodiziac. Printre alte efecte, vanilia este recunoscuta pentru sporirea activitatii cerebrale, fiind un tonic nervos deosebit de puternic. Efectele sale se ragasesc si asupra fertilitatii si libidoului.

Citește și:

10. Mancati picant? Daca nu, ar trebui sa introduceti in regimul vostru saptamanal si ardeiul iute. Capsaicina este substanta responsabila pentru gustul iute al ardeiului, ea avand efecte de stimulare a terminatiilor nervoase, accelereaza pulsul si procesul transpiratiei. Ardeiul iute contribuie de asemenea la cresterea endorfinelor, fiind util impotriva stresului, depresiilor, aducand buna dispozitie si pofta de dragoste. Prin efectele sale la nivelul circulatiei sporeste cantitatea de sange care ajunge la nivelul organelor genitale, acestea fiind mai bine hranite si oxigenate, functionand astfel la cote maxime in privinta functiei de reproducere.

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Kidz.ro

Citeste si alte articole pe Kidz. Noi iti recomandam:

Atentie: unele hainute pentru copii sunt cancerigene!

Ce medicamente sunt contraindicate copiilor?

Citește și:

Ce tip de personalitate are bebelusul tau?

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.