Setari Cookie-uri

Cate calorii se ard prin sex?

Se tot zvoneste ca sexul slabeste, insa cum este posibil? Atractia sexuala, nelinistea, hormonii secretati de corp in timpul preludiului si actului sexual, framantarea psihica, pregatirea pentru sex, efortul muscular din timpul sexului, emotiile toate acestea par sa arda foarte multe calorii.

Inca de la pregatirea dormitorului incep arderile de calorii. Specialistii spun ca numai aranjarea patului consuma in jur de 40 de calorii.

Pentru o ora de sex sunt arse calorii echivalente unui tort de ciocolata, conform libertatea.ro.


De asemenea specialitii au declarat ca cel care face primul pas consuma 45 de calorii, iar cel timid numai 15. Curajul consuma...

Jumatate de ora de sex poate arde pana la 150 de calorii in medie, iar recordul il detin pozitiile sexuale “acrobatice”. Spre exemplu, pozitia “69” practicata in picioare poate arde si 1200 de calorii.

In 2007 un studiu realizat pentru a masura caloriile pierdute prin sex a decelat informatii foarte importante si... fericite! Mai exact, s-a constata ca daca se face sex de patru ori pe saptamana se pot consuma calorii cat pentru 50 de kilometri de mers. Evident, exista variatii in furnctie de pozitiile alese, de perioada actului sexual, etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.