Ce spun metodele contraceptive despre o femeie?

Femeile care folosesc prezervativul sunt cele carora le place sa isi petreaca timpul in afara casei, cu prietenii; Cele care utilizeaza pilula contraceptiva sunt persoane active, axate mai mult pe propria persoana. Inelul vaginal este mai atractiv pentru femeile care au o viata sociala activa.

Ce spun metodele contraceptive despre o femeie?

In ceea ce priveste obiceiurile de consum ale utilizatoarelor de metode contraceptive, femeile care folosesc prezervativul sunt cele carora le place sa isi petreaca timpul in afara casei, cu prietenii; de asemenea, sunt persoane care valorifica lucrurile de buna calitate.

Cele care utilizeaza pilula contraceptiva sunt persoane active, care sunt axate mai mult pe propria persoana si le place sa se bucure de fiecare moment. Atat utilizatoarelor prezervativului, cat si ale pilulelor contraceptive, le place sa fie mereu in pas cu moda.

Inelul vaginal este mai atractiv pentru femeile care au o viata sociala activa si obisnuiesc sa adopte foarte rapid lucrurile noi.

Femeile care adopta metoda calendarului sunt persoane mai conservatoare, care au o viata sociala mai putin activa si care accepta mai greu perspective diferite sau noi.

Retail jobs

Cel mai puternic influentator in ceea ce priveste alegerea metodelor contraceptive este medicul ginecolog, 42% dintre femei mentionandu-l ca cea mai importanta sursa de informare.
Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
20 sfaturi de slabire pentru cei care mananca in oras
5 Remedii naturiste pentru constipatie si balonare
5 Afectiuni sexuale bizare

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri