Prezervativul Spray - Tu ce stii despre el?

Prezervativul Spray - Tu ce stii despre el?

Prezervativul spray a fost inventat de o echipa de cercetatori germani in ideea de a inlatura inconvenientele prezervativului clasic.


Prezervativul spray a fost inventat de o echipa de cercetatori germani in ideea de a inlatura inconvenientele prezervativului clasic.


Prezervativ sprayPentur ca prezervativul este pana in momentul actual cel mai bun mijloc de protectie in viata sexuala, inlaturand atat riscul de sarcina, cat si cel de contactare a bolilor cu transmitere sexuala, cercetatorii s-au gandit sa vina in ajutor cuplurilor care se plang de prezervativul clasic.

Care sunt avantajele prezervativului spray?

In primul rand acesta se muleaza perfect pe organul copulativ al barbatului, ca atare problemele ce tin de adaptarea marimii prezervativului, cautarea marimii potrivite sau cele de alunecare in timpul actului sexual dispar.

De asemenea femeia se simte mult mai bine cu prezervativul spray pentru ca acesta imita intim formele naturale ale penisului. Si problemele de rupere a prezervativului sunt eliminate!

Cum se foloseste prezervativul Spray?

Penisul este introdus intr-un tub asemanator celui de deodorant si apoi jeturi fine de latex sunt pulverizate pe suprafata penisului. Apoi latexul se intareste in doar cateva decunde (10-20), obtinandu-se prezervativul. Inlaturarea acestuia se face usor, prin rularea prezervativului, la fel ca si in cazul celui clasic.

Inventatorul, Jan Krause, afirma ca spre deosebire de prezervativul clasic acesta spray se muleaza perfect, eliminand astfel orice accident datorat marimii necorespunzatoare a prezervativului.

Insa, cum nimic nu este perfect, unul din dezavantaje consta in faptul ca recipientul de pulverizare si cel cu latex ocupa spatiu, asadar nu este la fel de comod de purtat precum prezervativele clasice in portfel.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri