Calcul: Cate calorii poti pierde prin sex?

Calcul: Cate calorii poti pierde prin sex?
Kudika
11 Aprilie 2011

Se spune ca sexul slabeste, desi unii raman inca sceptici cu privire la aceasta afirmatie. Insa ce anume ar putea slabi?

Se spune ca sexul slabeste, desi unii raman inca sceptici cu privire la aceasta afirmatie. Insa ce anume ar putea slabi?

cate calorii pori pierde prin sexStresul atractiei, nelinistea, emotiile, gandurile, planificarea, preludiul, miscarea in sine din timpul sexului, toate acestea consuma calorii. Hormonii secretati si framantarea psihica, precum si reactiile organismului sunt procse consumatoare de energie.

Pentru ca ramasese mai mult o idee decat un subiect cercetat, specialisti si cercetatori s-au apucat sa calculeze cu aproximatie care sunt caloriile care se pot pierde prin sex.

Cate calorii poti pierde prin sex?

Specialistii sustin ca doar aranjarea patului consuma aproximativ 40 de calorii, iar cei romantici care aranjeaza intregul dormitor intr-un decor specific pot ajunge chiar la 100 de calorii pierdute.

25 de minute de jocuri sexuale consuma tot atatea calorii cat sa echivaleze o pizza.

Pentru o ora de saruturi frantuzesti orgaismul pierde caloriile unei portii de cartofi prajiti fast-food si ale unui hamburger.

Pentru o ora de sex se pare ca pierdem tot atatea calorii cat ar contine un tort de ciocolata, conform realitatea.ro.

O jumatatea de ora de sex poate arde pana la 150 de calorii.

Daca doriti un consum si mai mare de calorii, adoptati pozitii acrobatice! Acestea consuma sute de calorii. Se pare ca 10 minute pentru pozitia “69” practicata in picioare se ard pana la 1200 de calorii.

Specialistii au mai calculat ca cel care face primul pas, datorita consumului psihic, arde 45 de calorii in medie, pe cand timidul doar 15.

De asemenea patru acte sexuale pe saptamana pot echivala cu caloriile pierdute in 50 de kilometri de mers. Poate si mai mult, daca nu va grabiti si acordati atentie fiecarui pas (care consuma... ).

De la ehow.com aflam ca si punerea prezervativului consum calorii, mai ales daca penisul nu este in erectie totala, putandu-se consuma chiar si 300 de calorii.

Cea mai putin consumatoare de calorii este pozitia misionarului – 15 calorii.

Dezbracarea partenerului consuma de asemenea calorii, de la 15 pana la 85.

Daca in timpul actului sexual se schimba patru pozitii se pot consuma sute de calorii, in functie de pozitii.

Un orgasm simulat duce la arderea a 300 de calorii, pe cand unul real poate arde chiar 3000 de calorii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri