Setari Cookie-uri

5 Afectiuni sexuale incredibile!

Comportamentul sexual este foarte variat de la om la om, dar sunt situatii in care acest comportament se manifesta undeva in extreme. Va propunem sa aflati care sunt cele mai ciudate afectiuni sexuale.

Comportamentul sexual este foarte variat de la om la om, dar sunt situatii in care acest comportament se manifesta undeva in extreme. Va propunem sa aflati care sunt cele mai ciudate afectiuni sexuale.

5 Afectiuni sexuale incredibile

sexualitate Parafilia


Multe persoane vizualizeaza spre exemplu filme deocheate, iar printre acestea gasesc si practici care li se par cel putin bizare. Aceste practici extreme, denumite adesea perverse, sunt pe gustul celor care sufera de parafilie. Parafilia este considerata o tulburare a comportamentului sexual care se manifesta prin practicarea unor metode anormale de sex, uneori ilegale sau care pot fi vatamatoare si adesea fara acordul partenerului.

Mai mult decat atat, cei care sufera de parafilie nu reusesc sa ajunga la satisfactia sexuala pana ce nu folosesc aceste metode iesite din comun. De multe ori practicile lor implica umilinta, folosirea unor obiecte, suferinta etc.

Sindromul excitatiei sexuale persistente


Unii sustin glumind ca ar fi interesant sa experimenteze pentru o zi acest sindrom, insa pentru cei suferinzi reprezinta o adevarata povara. Sindromul excitatiei sexuale persistente se manifesta printr-o permanenta stare de excitare sexuala a persoanei care sufera de acest sindrom, iar micile atingeri, uneori chiar hainele sau o adiere de vant de exemplu le poate produce un orgasm spontan. Se pare ca femeile sunt mai mult afectate de acest sindrom decat barbatii. Astfel, persoanele suferinde de sindromul excitatiei sexuale persistente ajung sa aiba chiar sute de orgasme pe zi.

Aceasta le afecteaza serios viata intima, dar si pe cea sociala, cariera si uneori chiar sanatatea.

Nu se stiu care sunt cauzele acestui sindrom, persoanele suferinde sunt inca in cercetare.


Hipersexualitatea


Hipersexualitatea este considerata mai mult o tulburare psihica si poate fi mai frecventa decat credem. Multe persoane care sufera de hipersexualitate nu se prezinta la medic sau la psiholog, considerandu-se perfect normale.

Hipersexualitatea se manifesta prin dorinta excesiva de a face sex, iar cei care sufera de aceasta tulburare nu pot fi monogami. Ei au adesea parteneri multipli si poi risca sanatatea din dorinta de a face sex. De exemplu parctica sexul neprotejat sau merg la prostituate, chiar daca riscul de a contacta boli cu transmitere sexuala este foarte mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.