Setari Cookie-uri

Orgasmatronul - masinaria care iti intensifica orgasmul

Una dintre cele mai ciudate inventii ale tuturor timpurilor este "Orgasmatronul"- o masinarie care pretinde ca intesifica placerea sexuala.

Despre inventia Orgasmatronului

Despre inventia Orgasmatronului


Probabil ca erau cu totii nebuni – va puteti gandi, insa exista o metoda in nebunia lui Reich. Mai mult decat atat, teoria sa a avut un impact de durata in societatea noastra – insa nu unul prea bun.

Exista o legatura directa intre teoria sa despre dragoste libera si permisivitatea excesiva a zilelor noastre.


La inceputul socolului 20, Reich era determinat sa dezvolte toate laturile psihoanalizei. Ca si psiholog, era de parere ca oamenii trebuie sa se elibereze de orice inhibitie – insa mai apoi, teoria sa a mers catre extrem.

Reich era de parere ca singura modalitate in care oamenii se pot elibera si pot fi sanatosi, atat fizic cat si psihic, este prin climax sexual


El pretindea ca astfel oamenii vor fi eliberati de frica, dar mai important, de credintele lor fasciste. “Fa dragoste, nu razboi” – era credinta lor, cu mult inainte de a deveni sloganul anilor 60.

Dar ambitiile lui nu s-au oprit aici, Reich fiind convins ca a descoperit esenta vietii – o forta universala eterna numite “orgone” si a creat un dispozitiv care urma sa retina aceasta substanta si sa incarce oamenii – dispozitivul s-a numit “Acumulatorul de energie Orgone”.

Reich si-a dus inventia in SUA, unde a fugit de regimul nazist in anul 1939.

Citeste articolul integral pe 9am.ro

Sursa foto: Wiki Commons

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.