Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum tea-ma obisnuit, iti prezentam cele mai interesante produse noi disponibile in farmacii si nu numai. De la tratarea nesuferitelor veruci si pana la ingrijirea atenta a dintilor si prevenirea cariilor, Healthy te tine la curent cu tot ceea ce este sanatos!

Arderea verucilor este in cele mai multe cazuri eficienta, dar lasa cicatrice.

Operatiile cu laser folosesc o raza de lumina intensa pentru a arde si distruge tesutul verucii. Acestea se iau de obicei in calcul când verucile sunt mari ca dimensiuni sau intinse pe portiuni extinse de piele. In mod normal, operatiile cu laser nu cauzeaza cicatrice. Rana va fi dureroasa timp de câteva zile dupa operatie. Exista un usor risc de infectie asociat cu acest tip de interventie.

O alta metoda de indepartare a verucilor este folosirea substantelor chimice existente in creme, geluri, lotiuni si plasturi, disponibile in farmacii. Aceste produse contin acidul salicilic ca ingredient principal activ care distruge pielea ingrosata a verucilor, ulterior indepartata prin frecarea cu o piatra ponce sau o pila.
Alte substante chimice, cum ar fi formaldehida sau glutaraldehida, functioneaza similar. Cu toate acestea, substantele chimice afecteaza deseori si pielea sanatoasa, iar tratamentul poate dura saptamani bune, chiar luni.

Citește și:

Noua periuta de dinti Max White

Colgate Palmolive lanseaza pe piata din Romania noua periuta Colgate Max White ce ofera un zambet mai alb si mai stralucitor intr-un timp scurt. Noua periuta de dinti Max White, cu un design modern, atractiv, contine insertii speciale care ajuta la albirea dintilor si indepartarea petelor dentare.

Noua periuta de dinti Colgate Max White are un design special conceput pentru a ajuta la indepartarea petelor dentare cauzate de diferite alimente, tutun sau cafea. Insertiile speciale din cauciuc, distribuite sub forma de stea, au rolul de a curata dantura intr-un mod eficient, dar in acelasi timp extrem de delicat.

Periuta Max White este disponibila in doua variante: Max White Soft cu peri mai moi pentru dinti sensibili si Max White Medium, pentru dantura normala.

Noul produs vine in completarea gamei Colgate Max White care cuprinde, de asemenea, si pasta de dinti Max White ce albeste dintii, improspateaza respiratia si previne aparitia cariilor. Mai mult, pasta de dinti Colgate Max White contine sute de micro-cristale de albire. In timpul periajului, prin dizolvarea acestor micro-cristale, pasta de dinti Colgate Max White reda dintilor albul lor natural.

Citește și:

Periuta Colgate Max White va fi disponibila pe piata locala incepand cu luna iunie, iar timp de trei luni consumatorii au posibilitatea de a achizitiona produsul intr-un pachet special ce va contine si o mostra de pasta de dinti Colgate Max White de 22 ml.

Pret

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.