Setari Cookie-uri

Bacterii prietenoase

Imi dau seama ca nu e un tip de subiect care sa-ti fi atras atentia in mod deosebit, dar te-ai intrebat vreodata cat de mult ajutor iti pot oferi anumite bacterii? Pun pariu ca nu!

Nu-i asa ca tot ce ti-am povestit mai sus te determina sa incepi sa folosesti si tu suplimente naturale pe baza de probiotice incepand chiar de azi?

SECOM te ajuta sa iti castigi cat mai multe “bacterii prietenoase’’, oferindu-ti cele mai eficiente suplimente naturale cu probiotice pentru tine si micutii tai.

La ce trebuie sa fii atenta cand alegi un produs pe baza de probiotice?

Ca la orice alt produs natural pentru sanatate, acorda atentie concentratiei ingredientelor si numarului de tipuri de “bacterii prietenoase”. Cu cat mai multe tipuri prezente, cu atat numarul bacteriilor prietenoase va creste mai mult si cu atat mai multi agenti patogeni vor fi atacati. Pentru rezultate optime este recomandata asocierea in acelasi produs a probioticelor cu prebiotice, care potenteaza si sustin actiunea probioticelor. Amestecul de prebiotice si probiotice creeaza grupul simbioticelor, substante benefice sanatatii, care stimuleaza in special cresterea si activitatea lactobacteriei si bifidobacteriei.

Citește și:

Jarro-Dophilus EPS reactiveaza peste 90% dintre bacteriile probiotice intre 20 si 90 de minute dupa administrare, se gaseste sub forma de capsule entero-solubile ce asigura rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, la actiunea PH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.