Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

DAR Lactate

Produsele comercializate sub brandul DAR Lactate urmeaza sa fie prezente simultan pe mai multe categorii ale pietei lactatelor, gama incluzând lapte, iaurt, iaurt de baut, sana si smântâna. Lactatele sunt produse la fabrica companiei din judetul Giurgiu, iar pentru inceput vor fi distribuite doar in Bucuresti.
DAR Lactate ofera familiilor o nutritie sanatoasa si echilibrata, prin gama sa de produse gustoase si intotdeauna proaspete: lapte, iaurt, iaurt de baut, sana si smântâna. Produsele DAR Lactate se vor afla la dispozitia consumatorilor in mai multe variante de ambalaj (pet, pahar, galetusa), gramaj si concentratie de grasime, toate acestea venind in intâmpinarea asteptarilor lor.

Citește și:

Distribuite pentru inceput doar la nivelul Capitalei, produsele DAR Lactate se adreseaza tuturor celor care doresc sa consume lactate proaspete, gama urmând sa fie livrata in magazine in fiecare zi, in aproximativ 48 de ore de la imbuteliere. In plus, pentru ca tehnologia de procesare pastreaza caracteristicile laptelui proaspat, termenul de valabilitate al produselor DAR Lactate este unul dintre cele mai reduse de pe piata de lactate. Pasteurizarea folosita pentru prelucrarea laptelui utilizata in fabrica DAR Lactate consta in ridicarea temperaturii laptelui, pe o perioada de 30 de secunde, la numai 90 grade Celsius, una dintre cele mai scazute temperaturi din toate procedeele de pasteurizare a laptelui, si urmeaza o scadere brusca a temperaturii la 2 – 3 grade Celsius.
Adaptate nevoilor unui ritm de viata alert, produsele DAR Lactate se adreseaza totodata familiilor active care trebuie sa aiba la indemâna alimentele de stricta necesitate. Astfel, produsele din gama DAR Lactate vor fi usor accesibile, ele fiind puse la dispozitia consumatorilor in magazinele de proximitate.
Fideli intentiei de a livra consumatorilor produse proaspete DAR Lactate, transportul lactatelor se va face respectând conditiile reglementate de lege, in masini frigorifice, la temperaturi de 2 – 6 grade Celsius.
Laptele folosit pentru producerea lactatelor DAR Lactate este colectat de la microfermieri si grupuri de producatori, in centre speciale, fiind atent selectionat de managerii de calitate ai companiei. Intregul proces de selectie este laborios, atingerea unor parametri calitativi maximi fiind un obiectiv constant. Astfel, dupa colectare, are loc receptia calitativa a laptelui: aprecierea gustului si mirosului, determinarea prospetimii (proba cu alcool), a densitatii (cu lactodensimetrul), a impuritatilor (cu lactofiltrul) si a grasimii. Faza imediat urmatoare este cea de tratare preliminara a laptelui (strecurare, racire) si apoi depozitarea laptelui racit pâna la procesare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.