Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Zambet 3D WHITE Pearl…

Un zambet perfect si o privire cuceritoare sunt principalele arme de seductie ale unei femei. Iar cand sunt ingrijiti constant si corect, dintii albi devin principala premisa a acestui zambet.

Inspirandu-se din secretele scoicilor de pe fundul oceanului – perlele - si folosind tehnologia de ultima ora, Institutul Blend-a-Med – Oral-B a creat, o noua pasta si periuta de dinti pentru un zambet alb-perlat!

Combinand extractul de perle cu agenti activi de albire (microgranule si pirofosfat), noua formula Blend-a-Med 3D WHITE Pearl albeste dintii in numai 2 saptamani, oferindu-le frumusetea caracteristica perlelor, redescoperind astfel, frumusetea zambetului alb-perla.

Asa cum toata gama de pasta de dinti Blend-a-med ofera siguranta unui zambet sanatos si frumos, fara a degrada smaltul dintilor, si Blend-a-Med 3D WHITE Pearl curata chiar si petele aflate in locuri dificil de ajuns cu periuta de dinti, lustruind smaltul dintilor pentru a preveni reaparitia acestora.

Citește și:

Pentru ca experienta periajului sa fie una placuta, aroma si designul creativ si sofisticat al produsului Blend-a-Med 3D WHITE Pearl au fost create pentru a satisface toate cererile consumatorului: o consistenta catifelata, arome placute si senzatia de prospetime.

Pasta de dinti Blend-a-Med 3D WHITE Pearl este disponibila in 2 variante:

• WHITE ENERGY - ofera o senzatie intensa si energizanta;

• ROYAL SPA – contine o combinatie exotica de arome pentru o experienta unica.

Si pentru ca o pasta de dinti cu adevarat inovatoare are nevoie de o periuta de dinti pe masura, Oral-B a creat periuta de dinti 3D White Pearl. Dispunand de o tehnologie bazata pe vibratii care permite curatatea in profunzime a petelor si lustruriea dintilor, noua periuta poate elimina chiar si tartrul din locurile greu accesibile, asigurand, astfel, curatarea perfecta a dintilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.