Setari Cookie-uri

Cele mai importante premii ale anului, in domeniul sanatatii

Pe data de 3 decembrie va avea loc editia 2009 a Galei Sanatatii, cel mai important eveniment dedicat premierii performantelor din sanatatea romaneasca! O societate matura, responsabila, trebuie sa isi recunoasca si sa isi aprecieze valorile, iar sistemul sanatatii avea nevoie de o confirmare a solidaritatii intregii societati pentru sprijinirea dezvoltarii sale. Din acest motiv a aparut proiectul Gala Sanatatii - un act de mobilizare sociala pentru premierea adevaratelor valori din sanatate: inovatie, devotament, responsabilitate, grija si pasiune.

Procesul de selectie se va realiza cu ajutorul publicului, care va avea posibilitatea de a vota candidatii sau proiectele preferate, in perioada 23-29 noiembrie 2009. Proiectele care vor intruni cele mai mari punctaje din partea publicului se vor califica in urmatoarea etapa, care presupune votul juriului. Juriul Galei Sanatatii va reuni personalitati marcante din lumea medicala romaneasca, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai presei, care vor evalua candidaturile in concurs, intr-o abordare multidisciplinara.

Rezultatele finale vor tine cont atat de punctajul acordat de public, cat si de cel al juriului. Pe data de 30 noiembrie 2009 vor fi anuntati finalistii pentru fiecare categorie, acestia fiind declarati oficial „nominalizatii la premiile Galei Sanatatii”.

Gala Sanatatii este locul de intalnire a celor mai mari actori de pe scena medicala din Romania, intr-o manifestare de anvergura, care creeaza o imagine complexa a „sanatatii” autohtone. Scopul acestui eveniment este de a incuraja valorile care contribuie la dezvoltarea sistemului medical romanesc si la ridicarea standardelor de performanta in sanatate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.