Setari Cookie-uri

Impactul alimentatiei dezechilibrate asupra sanatatii

Aproape 100 de specialisti romani si straini din domeniul nutritiei s-au reunit la Sinaia in perioada 6-7 noiembrie a.c. in cadrul celui de-al XI-lea Simpozion Anual al Fundatiei Pentru Alimentatie Sanatoasa (FPAS), pentru a dezbate tema Impactul alimentatiei dezechilibrate asupra sanatatii.

3. Sesiunea „Educatie pentru alimentatie sanatoasa” a fost magistral inceputa de catre Dr. Aimilia Papakonstantinou (Grecia) cu o prelegere privind rolul indulcitorilor hipocalorici in controlul greutatii corporale si a fost continuata de catre Dr. Rodica Vamanu, din partea companiei Unilever, care a prezentat eforturile industriei alimentare pentru a indeplini standardele impuse de catre forurile internationale de Nutritie.

In cadrul simpozionului au fost premiate cele mai bune lucrari inscrise la Concursul pentru Tineri Cercetatori cu preocupari in domeniul nutritiei. In paralel a fost organizata o expozitie, unde firme si organizatii neguvernamentale internationale au prezentat produse si servicii din domeniu.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.