Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Copiilor agitati le vine de hac!

Pustiul tau e mai agitat decat poti duce? Nu ii mai faci fata si ai inceput sa iti pui intrebari despre posibile simptome de hiperactivitate? Stim bine prin ce treci.
Ai obosit sa fii mereu pe ca pe ace, iar creierul tau nu mai face fata dupa reprize de somn nocturn de doar 2 ore. Ai la indemana o solutie mai mult decat naturala: Pure DHA, un produs pe baza de acizi grasi Omega 3. DHA este unul dintre principalii doi acizi grasi din uleiul de peste. Un acid gras esential pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului copilului. Pica la tanc nu-i asa?
Atuurile “bulinelor” minune sunt: reducerea impulsivitatii, dezvoltarea inteligentei si a puterii de concentrare a copiilor, dar mai ales imbunatatirea somnului. Si unde mai pui ca pustii percep Pure DHA ca pe niste bomboane delicioase. Gratie gustului de fructe si consistentei gumoase.
Ti-am trezit curiozitatea? Minunat! Da un click pe www.secom.ro si afla cate in luna si in stele.

Citește și:

Teste de sarcina... de noua generatie!

test de sarcina Esti insarcinata sau nu? Poti sa-ti confirmi banuiala intr-un mod extrem de simplu.
Fie ca te pregatesti sa devii mamica, fie ca vrei sa mai astepti, iti pui prima data aceasta intrebare…
Testul de sarcina este primul lucru la care o femeie se gandeste in momentul in care vrea sa fie sigura daca este sau nu insarcinata. Si, in acele momente, vrea sa afle cat mai repede, sa faca testul pe loc, sa nu astepte pana a doua zi si sa fie sigura de rezultat.
Toate testele de sarcina biochimice se bazeaza pe detectarea, in urina, a prezentei unei proteine (HCG - human chorionic gonadotropin) produsa de placenta.
Noutatea absoluta in Romania adusa testelor de sarcina este kitul personalizat, kit compus din 2 teste de sarcina banda, ce completeaze gama de produse parafarmaceutice Cara si sustine pozitionarea brandului “Cara. Din grija pentru tine”.
La un pret foarte atractiv sunt comercializate intr-un pachet 2 teste de sarcina banda .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.