Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

De obicei, se prefera cumpararea a 2 teste de sarcina pentru a evita situatii de genul: se greseste un test de sarcina, nu e concludent testul, trebuie repetat pentru ca nu a fost facut dimineata cand concentratia hormonului HCG este mai mare, etc.
Indiferent de rezultatul unui test initial, este bine ca testul sa fie repetat la interval de doua - trei zile. In cazul unui rezultat pozitiv este recomandat sa discuti situatia imediat, cu un medic specialist obstetrician sau ginecolog.
Acest nou produs beneficiaza si el de avantajele testelor de sarcina din portofoliu: eficient, sigur (acuratete 99.98% ), rapid (primul raspuns va fi oferit in mai putin de 5 minute), rezultate usor de citit.

Spune “Adio!” durerii de gat

durere in gat In sezonul rece trebuie sa fii mult mai atent cu sanatatea ta decat de obicei. La primul semn
de durere in gat trebuie sa actionezi ferm.
Trachisept calmeaza durerile de gat si iritatia cavitatii orale si elimina disconfortul, fiind o
solutie sigura, naturala, fara efecte adverse, bazata pe ingrediente apicole (propolis, miere).

Trachisept este adjuvant in tratamentul racelii si gripei , al inflamatiilor cailor respiratorii si cavitatii orale, este prietenul ce promite sa-ti fie alaturi cand suferi, oferind ingrijire si multa caldura .

Multiplele beneficii aduse de cele 4 variante ale gamei fac din Trachisept un produs unic prin: ameliorarea si calmarea durerilor de gat (miere, propolis), proprietati balsamice si calmante la nivelul mucoasei respiratorii (mentol, eucalipt), aport de vitamina C pentru cresterea rezistentei organismului in sezonul rece (lamaie, extract de zmeura si maces). Propolisul, supranumit si “antibioticul natural” este un amestec de substante naturale ce ii confera acestuia proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale. Mierea are efect tonifiant si impreuna cu propolisul creste rezistenta organismului la actiunea virusurilor si bacteriilor.

Citește și:

Lapte din Alpi

Iti surade ideea unui rasfat in Alpi, dar acest vis pare ca iti scapa mereu printre degete? Fa-ti cadou o calatorie in lumea gustului bun si sanatos si delecteaza-te zi de zi cu un pahar din noul Muller Lapte din Alpi.
Noul lapte de la Muller se naste intr-un peisaj de o frumusete rara, acolo unde pasunile cu iarba verde sunt incadrate perfect de rama crestelor acoperite de zapada ale muntilor si unde aerul este proaspat si curat. Puritatea naturii se transforma intr-un lapte care indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, un lapte gustos si hranitor, oferit de vacute ingrijite cu dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.