Setari Cookie-uri

Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Muller Lapte din Alpi respecta normele riguroase de calitate impuse de prestigioasa Societate Germana de Agricultura si a primit cea mai importanta distinctie acordata de aceasta institutie, medalia de aur fiind garantia originii pure a laptelui si a calitatii acestuia. In fiecare an Societatea Germana de Agricultura evalueaza peste 300 de tipuri de lapte din Europa, iar Muller Lapte din Alpi a obtinut medalia de aur.
Bea-l cald sau rece, dimineata sau seara, serveste-l simplu sau cu ceva dulce alaturi – oricum ar fi, Muller Lapte din Alpi te va surprinde de fiecare data cu gustul sau bogat si iti va oferi acel moment de liniste si desfatare pe care il meriti. Mai mult decat atat, datorita abundentei de vitamine (A, B2, B6, B12, D, K) si minerale (calciu si potasiu) pe care le contine, laptele este unul dintre elementele esentiale oricarei alimentatii echilibrate si un partener valoros pentru dezvoltarea armonioasa a organismului.
Alege varianta de Lapte din Alpi partial degresat, cu 1,5% grasime, atunci cand iti doresti o bautura usoara sau orienteaza-te catre laptele integral, cu 3,5% grasime, in momentele in care iti doresti sa regasesti acea senzatie placuta de caldura din copilarie.

Citește și:

Fii ingenioasa in... bucatarie!

Multi spun ca bucataria vorbeste de la sine despre femeia careia ii apartine. Adevarat sau nu, cert este faptul ca si tu incerci mereu sa ai totul asezat in ordine in bucatarie. Idealul tau: sa arate totul cat mai bine, dar sa ai si toate “ustensilele” la indemana. In acest caz, ai nevoie de tigai si cratiti pe care sa le poti depozita in orice spatiu, fara a ocupa mult loc. Tefal s-a gandit exact la acest aspect cand a conceput gama de vase de gatit Ingenio cu maner detasabil, pe care le gasesti exclusiv in magazinele Carrefour. Datorita acestuia, problema depozitarii dispare ca prin minune.
Mai mult, nu mai ai nevoie de alte oale pentru cuptor! Acelasi accesoriu – manerul detasabil – permite ca, pe langa utilizarea clasica de tigaie sau cratita, articolele Ingenio sa poata fi folosite si in cuptor, ca tava. Ingenios, nu-i asa? Toate vasele de gatit cu maner rabatabil Ingenio au binecunoscutul Thermo-Spot de la Tefal!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.