Setari Cookie-uri

Grupa sanguina dezvaluie misterele ascunse ale personalitatii tale

Sangele ramane inca un mister, desi s-au descoperit multe lucruri legate de acesta. Nimeni din lume nu a reusit inca sa obtina sange artificial, desi se cunosc celulele care intra in alcatuirea sa, precum si unele functii ale acestora. Intreaga amprenta genetica a parintilor se regaseste in sange, fiind suficienta o singura picatura de sange pentru a determina intregul material genetic detinut de un individ. Si cum genele sunt cele care redau toate functiile corpului nostru, tot ele sunt si cele care ne influenteaza personalitatea si ne determina temperamentul.

Personalitatea grupei A (II)

Posesorii grupei A sunt sensibili, talentati, pasionali, uneori impulsivi si zgomotosi sau orgoliosi si furiosi. Isi doresc sa fie pe placul celor din jur, fiind astfel expusi anxietatii si adesea evita sa isi exteriorizeze adevaratele ganduri si emotii. Sunt persoane grijulii, desi adesea par calme, tinzand spre introvertie si romantism. Sunt persoane de incredere insa pastreaza in ei tensiunile, fapt ce le da deasea insmonii. Desi au calitatile unui lider, adesea refuza astfel de pozitii pentru ca sunt prea stresante pentru ei si nu se adapteaza usor schimbarilor. Sunt insa persoane de incredere, perfectioniste, rabdatoare si meticuloase.

Personalitatea grupei B (III)

Cei care au grupa B sunt extrem de agili, au o memorie rapida, o gandire iute si o atentie sportia, adaptandu-se usor. Sunt persoane care tind spre echilibru, avand ambitie, dar si rabdarea realizarii scopurilor. Sunt persoane precaute, dar totodata incantatoare si fascinante, empatizeaza usor cu cei din jur si au un mare grad de intelegere fata de ceilalti. Sunt persoane flexibile si prietenoase, placute si agreabile, sociabile si sincere. Evita insa de cele mai multe ori confruntarile dure si provocarile, certurile radicale.

Citește și:

Personalitatea grupei AB
Posesorii grupei AB au trasaturi comune atat grupei A, cat si grupei B, avand un caracter puternic si o fire activa. Sunt cei mai rezistenti la stres, insa de multe ori pot merge pana la suprasolicitare datorita acestei rezistente, devenind vulnerabili la oboseala si bolile secundare acesteia. Nu le place rutina, simtind in permanenta nevoia de nou, de a schimba ceva, fiind deasemenea independenti, insa cu greu pot fi convinsi daca se inseala intr-o directie. Sunt persoane cu o logica puternica si spiritul corectitudinii ii determina adesea sa pledeze pentru dreptate. Sunt firi inteligente, cu bune capacitati de concentrare si totodata sunt inarmati cu rabdare.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.