Setari Cookie-uri

Triatlon off-road la malul Marii Negre - vino si tu!

Competitie de triatlon off-road dedicat amatorilor si sportivilor antrenati, are loc sambata, 26 iunie in 2 Mai - Vama Veche Hagieni.

Comunicat de presa

Competitie de triatlon off-road dedicat amatorilor si sportivilor antrenati, are loc sambata, 26 iunie in 2 Mai - Vama Veche – Hagieni.

Conceptul

Avand originea in Franta anilor `20, concursul de triatlon s-a extins in toata lumea si a atras atat sportivi profesionisti cat si amatori, datorita caracterului complex al competitiei care combina trei probe la fel de solicitante: inot, alergare si ciclism. Probele se succed cu rapiditate si factorul cel mai important pentru a duce la bun sfarsit o astfel de cursa este tehnica.

Evenimentul este organizat anul acesta pentru prima oara si isi propune sa devina o competitie de traditie pentru Romania, ce va atrage sportivi de toate nivelurile intr-un concurs antrenant desfasurat intr-un mediu natural spectaculos. Intalnirea sportiva de la malul marii se adreseaza celor care redescopera natura si placerea de a petrece timp liber in mod energizant si amuzant.

Citește și:

ciclism triatlon Despre competitie

Concursul este gandit in asa fel incat sa poata participa orice doritor, indiferent de nivelul de pregatire, amatori ai uneia sau tuturor celor trei probe propuse: inot in mare, alergare pe plaja si faleza, ciclism pe un traseu inedit. Itinerariul este provocator si propune o succesiune de peisaje remarcabile, treceri neasteptate si adrenalina: proba de inot va avea loc in rezervatia marina 2 Mai – Vama Veche, cea de alergare pe plaja si faleza dintre 2 Mai si Vama Veche, iar traseul de mountain–biking va trece prin canionul si padurea Hagieni si va ajunge pe malul lacului Limanu.

Tura scurta individuala presupune 750 m inot, 6,5 km alergare, 33 km mountain-biking si se adreseaza amatorilor care vor sa incerce experienta triatlonului si sa se bucure de traseul inedit propus de organizatori.

Pentru cei mai antrenati dintre participanti, Fara asfalt a pregatit un traseu ce presupune 1,5 km inot, 9 km alergare, 33 km mountain-biking – tura lunga individuala.

Citește și:

    Stafeta se adreseaza celor care sunt pasionati de una din probele propuse. Pentru acestia, organizatorii propun participarea in echipa, proba constand in 1 x 750 m inot + 1 x 6,5 km alergare + 1 x 33 km mountain-biking.

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Iunie 2010
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.