Setari Cookie-uri

Si pacientii dializati pot pleca in vacanta vara aceasta

Vesti bune pentru pacientii hemodializati. Programul Dializa de vacanta, initiat de Fresenius NephroCare, asigura rezervarea sedintelor de dializa astfel incat pacientii pot pleca in concediu, continuandu-si totodata sedintele de tratament prin hemodializa la cele mai inalte standarde de calitate.

„Persoanele care urmeaza un tratament de dializa intampina in general dificultati in a-si planifica vacanta, din cauza limitelor legate de mobilitate. Sunt practic dependente de aparatele de dializa, deoarece sunt nevoite sa urmeze tratamentul de mai multe ori pe saptamana, aceste sedinte fiindu-le vitale. Prin programul „Dializa de vacanta”, pacientii se pot bucura nestingherit de concediu alaturi de cei dragi”, a declarat Ioana Toncu, Director Operational Fresenius NephroCare Romania. „Programul pentru aceasta vara propune o varietate mare a destinatiilor si aceeasi calitate a serviciilor de dializa intalnita in toate centrele noastre. Deja efectuam tratamente prin hemodializa pacientilor din tara si strainatate in centrele noastre, iar feed-back-ul din partea pacientilor este foarte bun”.

Orice persoana care urmeaza un tratament prin hemodializa se poate inscrie in acest program, in baza acordului din partea medicului nefrolog curant si prin programare cu cel putin doua saptamani inainte la centrul din orasul ales pentru petrecerea vacantei.
  • Fresenius continua programul „Dializa de vacanta” si in aceasta vara in orasele turistice Constanta, Brasov, Suceava, Iasi, Bacau, Oradea si Onesti
  • Sedintele de tratament nu presupun niciun cost pentru pacient
  • Programari la 0723.550.123 sau dializadevacanta@fmc-romania.ro
  • Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    12 Iulie 2010
    Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.