Avem o singura varsta: cea a devenirii

Avem o singura varsta: cea a devenirii
Kudika
12 August 2010

Psihologia lui Carl Gustav Jung este o psihologie a dezvoltarii. Se crede intr-o dezvoltare continua pe tot parcursul vietii. Toate experientele noastre constientizate si integrate pot ajuta sa avem o singura varsta: cea a devenirii.

admintere curs prihologiePsihologia lui Carl Gustav Jung este o psihologie a dezvoltarii. Se crede intr-o dezvoltare continua pe tot parcursul vietii. Toate experientele noastre constientizate si integrate pot ajuta sa avem o singura varsta: cea a devenirii.

Intelegerea unor concepte ca inconstientul personal si colectiv, anima, animus, arhetipurile, sinele, descoperirea importantei simbolului, si tot ceea ce psihologia analitica a adus si contribuit la intelegerea umana, pot fi studiate si aprofundate in programele de formare ale Asociatiei Romane de Psihologie Analitica – Institutul Jung.

In aceasta toamna, ARPA anunta un nou program de Formare de Baza in Psihologie Analitica, program acreditat de Colegiul Psihologilor. Programul se adreseaza doar absolventilor de Psihologie si similare: Medicina, Filosofie, Teologie, Pedagogie si Psihopedagogie speciala, Asistenta sociala. Inscrierile au loc in perioada 16 - 24 septembrie, si admiterea in zilele de 27 si 28 septembrie. Pentru mai multe detalii, intrati pe www.psihoterapieanalitica.ro.

Sursa: Comunicat de presa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri