Setari Cookie-uri

Peste 200 de milioane de femei din intreaga lume sufera de osteoporoza!

Stiai ca 12% din populatia Europei sufera de osteoporoza? Stiai ca la fiecare 30 de secunde, o persoana de pe teritoriul Uniunii Europene, sufera de o fractura osteoporotica, iar incidenta acestei boli se poate dubla in urmatorii 25 de ani?

Pentru ca un tratament sa fie eficient, Osteozone trebuie adminstrat pe o perioada mai mare de timp. Din acest motiv, compania Labormed pune la dispozitia consumatorilor in farmacii in perioada iulie-august o oferta speciala: pentru 1 tub de de Osteozone cumparat primesti un al doilea tub cadou. Osteozone, este un supliment alimentar ce contine 20 de tablete efervescente. Se administreaza o tableta pe zi, dizolvata intr-un pahar cu apa, obtinandu-se o bautura revigoranta cu aroma de portocala.
Pretul recomandat este de 15,7 RON.


Pentru a avea o viata sanatoasa si pentru un sistem osos fara probleme, se recomanda ca, pe langa aportul adecvat de calciu sa aveti o viata activa, cu mult timp petrecut in natura sau facand miscare, plimbari si sport. Daca ai grija ca toate aceste lucruri sa le faci zilnic si sa consumi si calciu, sistemul tau osos nu va avea de suferit!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.