Setari Cookie-uri

Un tur de forta pe biciclete

Amway a fost alaturi de Bogdan Cristea, un Intreprinzator Privat Autorizat (IPA), in campania umanitara Cycle Slam. Banii stransi in urma acestei campanii au fost donati centrului de ocrotire a copiilor Terapie prin arta, din Timisoara.

Ciclistii au parcurs un traseu de peste 1.600 de kilometri, de la Londra la Timisoara, in 18 zile. Acestia au pornit pe 1 august 2010 din fata centrului Amway din Holborn, Londra si au traversat urmatoarele tari: Marea Britanie, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria si Romania. Obiectivul a fost strangerea a cate 1 euro/1 lira de la fiecare IPA Amway din fiecare tara pe care au traversat-o.

Reprezentantii Amway Romania au fost prezenti la marele final al traseului, din Timisoara, pentru a inmana oficial CEC-ul cu suma donata de filialele Amway din Europa.

Bogdan Cristea s-a nascut in Romania si, in prezent, lucreaza in Londra, unde este inregistrat ca IPA Amway, dar si ca voluntar pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati. El s-a inscris in afacerea Amway, in Romania, in 2005 si s-a mutat la Londra in 2006 unde a pornit o noua afacere Amway. Impresionat de un film documentar britanic despre situatia copiilor din orfelinatele din Romania, Bogdan a decis sa contribuie la ajutorarea acestora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.