Setari Cookie-uri

O plimbare in natura poate imbunatati memoria de scurta durata cu 20%

Obiceiurile sanatoase sunt eficiente pentru a avea o memorie buna: exercitiile fizice zilnice, care accelereaza nivelul de oxigen al creierului, reducerea stresului din viata cotidiana, dar si un somn odihnitor.

cafea “Consumul de cafea solubila se enumera printre metodele naturale de a avea o memorie mai buna si de a ne concentra mai usor asupra informatiilor pe care le avem de retinut. Cafeina contracta vasele de sange din creier, astfel incat functiile metabolice sa se desfasoare mai repede si energizeaza creierul. Chiar daca unele persoane retin mult mai usor informatiile decat altele, fiecare dintre noi putem exersa pentru a avea o memorie excelenta, iar un rol esential il au si alimentatia si obiceiurile din fiecare zi. Alaturi de consumarea unei cafele solubile, un produs natural 100%, ar trebui sa consumam si peste, multe legume si fructe si sa facem minim 15 minute de sport in fiecare zi.”, afirma Elena Casapu, specialist in nutritie Nescafe.

Obiceiurile sanatoase sunt eficiente pentru a avea o memorie buna: exercitiile fizice zilnice, care accelereaza nivelul de oxigen al creierului, reducerea stresului din viata cotidiana, dar si un somn odihnitor. Atentia acordata organismului ne ajuta sa ne marim capacitatea de procesare si de retinere a diverselor informatii, in acelasi timp fiind recomandate si diversele exercitii de memorare, pe care le putem face zilnic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.