Setari Cookie-uri

Noutati in gama iaurturilor

Noile lansari confirma orientarea companiei catre produse gustoase si echilibrate nutritional. In acelasi timp, Danone doreste sa aduca aceste produse mai aproape de nevoile si posibilitatile consumatorilor sai, lansand in mod constant pe piata noi variante de iaurturi, la preturi convenabile, declara Dr. Bogdan Ioachim, director comunicare, nutritie si stiinta in cadrul Danone Romania.

Cremosso cu visine si cel cu piersici intampina toamna in haine noi, in varianta de 290 grame. Cremosso cu fructe a fost ales castigator la categoria “Produse alimentare” in competitia “Produsul Anului”. Concursul este realizat la nivel national, de catre compania de cercetare de piata MEMRB si premiaza brandurile in functie de inovatie, calitate si beneficiile pe care le ofera.
Studiul a fost realizat online, pe un esantion de 4000 consumatori, la nivel national in perioada aprilie – iunie 2010. Respondentii au avut de ales cele mai atractive si inovative produse din fiecare categorie, mentionand totodata daca au folosit respectivele produse si cat de mult.

Nutriday Delicios a lansat varianta cu biscuiti, venind in sprijinul parintilor, care au acum la indemana gustarea perfecta pentru copii. Nutriday este una dintre gamele cu cea mai diversificata oferta de produse: iaurturi traditionale, iaurturi de baut, iaurturi cu fructe. Conceptul gamei Nutriday se construieste pe raspunsul adecvat la nevoile nutritionale ale diverselor segmente de consumatori, fara a uita „ingredientul placerea gustului”.
Danonino ii surprinde pe cei mici si pe mamici cu o noua varianta de branzica de vaci cu piure de fructe: fructe de padure si pere cu piersici. Pe langa gustul delicios, aceasta constituie o importanta sursa de calciu si vitamina D, elemente esentiale pentru dezvoltarea normala a oaselor copiilor.

Casa Buna aduce si ea noutati, lansand Iaurtul Simplu de 290 gr. Cu un pret recomandat de numai 1.65 Ron in magazinele de proximitate, iaurtul simplu Casa Buna are un gust deosebit si un ambalaj practic, fiind astfel usor de consumat in diverse variante: simplu, cu dulceata sau cu o placinta. Pretul este la-ndemana oricui, consumatorii cu un buget redus avand astfel posibilitatea de a pune pe masa un iaurt bun si indestulator.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.