Setari Cookie-uri

5 maladii medicale incredibile

In medicina stau relatate cateva maladii teribil de ciudate, care probabil ati crede ca si-ar fi gasit locul doar povesti, insa acestea chiar sunt reale. Desi sunt foarte rare si nu toate reprezinta maladii, iar unele cazuri sunt unice in scrierile medicale, totusi acestea au uimit lumea de-a lungul timpului. Sa vorbim despre cele mai bizare cazuri medicale...

Cei care nu dorm niciodata

Exista o maladie rara in care persoanele suferinde nu dorm deloc. Aceasta se numeste maladia lui Arnold-Chiari, este foarte rara si se manifesta prin imposibilitatea persoanei suferinde de a adormi. In vremuri contemporante Rhett Lamb a fost diagnosticat cu aceasta maladie, micutul de numai trei ani nu a dormit niciodata de la nastere, relateaza Cotidianul..

Boala sughitului

Exista unele persoane care nu se stie din ce motive incep sa sughite si nu se mai opresc niciodata. Sughiturile sunt destul de frecvente, apar la cateva secunde si se manifesta indiferent de activitate, inclusiv in timpul somnului. In istoria medicala au fost relatate mai multe astfel de cazuri de-a lungul timpului, insa niciunul nu a fost clarificat, nu i s-u identificat cauzele si nu a fost vindecat.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.