Setari Cookie-uri

Radiofrecventa, inamicul declarat al vergeturilor si al centimetrilor in plus!

Pe langa eternele kilograme in plus, celulita, coaja de portocala, vergeturile sunt cosmarul oricarei femei! Desi nu reprezinta o problema medicala, acestea sunt o reala problema de natura estetica pentru sexul frumos. Conform specialistilor vergeturile si celulita sunt doua dintre principalele probleme cu care femeile se confrunta, indiferent de varsta.


„Radiofrecventa este unul din aparatele care asigura rezultate inca de la prima sedinta. Se va observa o schimbare imediata a aspectului de coaja de portocala, iar pielea va deveni mai ferma”, a precizat Elena Varzaru.

Tratamentul dureaza aproximativ o ora jumatate si are doua etape. Prima etapa se realizeaza cu 4 dispozitive multifrecventiale pe zona/zonele de tratament, aplicandu-se o crema speciala. Apoi se face un tratament manual cu dispozitivul mobil, avand diametrul potrivit zonei de lucru. Pentru un rezultat maxim, specialistul recomanda sa se efectueze in plus si o sedinta de drenaj limfatic. In timpul sedintei se poate aplica si un ser super concentrat pentru fermitate, in functie de caz. Procedura este foarte placuta, veti simti o caldura locala relaxanta.

Pregateste tenul pentru sezonul rece!

Radiofrecventa faciala garanteaza estomparea ridurilor de la prima sedinta, alaturi de fermitate si luminozitate pentru pielea ta. Tenul tau este purificat si curatat, intinerit si tonifiat, pregatit intocmai pentru anotimpul rece!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.