Setari Cookie-uri

Scapa rapid de durere

Ibalgin 200 mg contine ibuprofen, o substanta apreciata din categoria medicamentelor folosite in lupta impotriva durerii, cu o vasta experienta in administrare si un bun profil de siguranta. Studiile confirma faptul ca ibuprofenul are o tolerabilitate superioara celei a acidului acetilsalicilic si comparabila cu cea a paracetamolului.

Comunicat de presa

Sanofi-aventis isi extinde gama de analgezice si antiinflamatoare Ibalgin cu produsul Ibalgin 200 mg, continand ibuprofen. Ibalgin 200 mg are o actiune complexa, cu efect triplu: analgezic, antiinflamator si antipiretic. Avand o cantitate adecvata de substanta activa, Ibalgin 200 mg actioneaza rapid si eficient asupra durerilor moderate cu diverse localizari: dureri de cap, menstruale, musculare, articulare si de spate.

ibuprofen Ibalgin 200 mg contine ibuprofen, o substanta apreciata din categoria medicamentelor folosite in lupta impotriva durerii, cu o vasta experienta in administrare si un bun profil de siguranta. Studiile confirma faptul ca ibuprofenul are o tolerabilitate superioara celei a acidului acetilsalicilic si comparabila cu cea a paracetamolului.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.