Setari Cookie-uri

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania lanseaza proiectul DENT

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania lanseaza proiectul DENT, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni.

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania s-a constituit in luna aprilie 2004 , fiind prima asociatie profesionala din Romania dedicata promovarii principiilor moderne ale stomatologiei estetice. SSER numara pana in prezent 1000 de membrii si are filiale in cele mai importante 3 centre de medicina dentara din tara : Cluj, Iasi si Timisoara si este afiliata la cele mai importante societati stiintifice de profil : IFED – International Federation of Esthetic Dentistry, ESCD – European Society of Esthetic Dentistry, SOP – Societe Odontologique de Paris.


SSER are pana in prezent un numar de 1000 membrii activi care participa in mod constant la cursurile de perfectionare si sesiunile stiintifice organizate.

Incepand din anul 2004 SSER organizeaza anual Congresul International de Estetica Dentara – anul acesta, 2010, ajungand la Al VII lea Congres International, ca o recunoastere a profesionalismului manifestarilor organizate de SSER stau dovada atat calitatea lectorilor invitati cat si numarul mare de participanti, fiecare congres beneficiind de un numar de participanti intre 600-800 medici stomatologi.

Din anul 2007 SSER editeaza in mod gratuit revista Cosmetic Dentistry, revista care face parte din prestigiosul grup Dental Tribune International.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.