Setari Cookie-uri

O noua utilizare cu succes a celulelor stem

Banca de celule stem, anunta o noua utilizare cu succes a celulelor stem recoltate din cordonul ombilical si stocate in grupul Famicord. Pentru prima data in Ungaria, celulele stem din cordonul ombilical au salvat viata unui copil in varsta de 22 de luni.

Transplantul a avut loc pe 29 Septembrie 2010 in Ungaria, dupa ce partea bolnava a maduvei osoase a fost complet distrusa. Celulele stem au fost transplantate in maduva osoasa, de aici sangele generind celule sanatoase. Aceste celule nu contin problema maligna a pacientului, pasii urmatori putand duce spre o completa refacere a organismului. Dupa transplant primele celule noi sanatoase au fost detectate la doar doua saptamani dupa interventie. Cele peste doua luni de zile scurse de la interventie dau suficienta speranţa pentru o recuperare completa şi permanenta.

Transplantul realizat cu succes in Ungaria este inca o dovada clara a importanţei recoltarii şi stocarii celulelor stem la nastere. Suntem deja la a cincea utilizare in grupul Famicord si speram sa putem ajuta cat mai multe familii cu probleme, acolo unde celulele stem pot avea efecte cu adevarat miraculoase. Ne-am dorit mult aceasta conferinţa de presa in paralel cu colegii din Ungaria, pentru a transmite cat mai bine acest mesaj medical foarte important. Suntem in permenenta alaturi de clientii nostri, serviciile noastre fiind dezvoltate in concordanta cu nevoile acestora. Stocarea in doua recipiente, posibilitatea de stocare in Romania si cursuri de Scoala Gravidei oferite in mod gratuit, sunt doar cateva exemple de servicii dezvoltate la cererea pietei. Iar anul viitor, inca de la inceput, sosim cu noi surprize!” – Cristian Lacraru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.