Centrul Medical Medsana si RBS Romania au grija de sanatatea ta!

Centrul Medical Medsana si RBS Romania au grija de sanatatea ta!
Kudika
10 Martie 2011

Indiferent de anotimp sau de varsta, de cat de incarcat este programul tau zilnic, sanatatea trebuie sa ocupe un loc important in preocuparile tale.

Comunicat de presa

Indiferent de anotimp sau de varsta, de cat de incarcat este programul tau zilnic, sanatatea trebuie sa ocupe un loc important in preocuparile tale. Stresul, agitatia, sedentarismul sau regimul alimentar dezechilibrat pot avea efecte pe termen lung asupra organismului. Responsabilitatea este cu atat mai mare atunci cand trebuie sa porti de grija intregii familii.

Pentru a-ti fi cat mai la indemana sa iti faci controale medicale periodic, de acum ai doi aliati de nadejde! Incepand din februarie, Medsana, prima clinica privata din Romania cu laborator de analize propriu acreditat si banca RBS Romania au incheiat un parteneriat prin intermediul caruia detinatorii de carduri de credit RBS beneficiaza de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii.

Daca ai un card RBS, tot ce trebuie sa faci este sa achiti costul serviciilor medicale efectuate cu cardul de credit RBS si vei primi automat o reducere de 10% din contravaloarea acestor servicii medicale conform listei de tarife valabile la data accesarii serviciului medical.

Reducerea se acorda in toate cele 3 locatii Medsana: Medsana Cotroceni, Medsana Primaverii si Medsana Ploiesti.

Mai multe informatii poti obtine de la oricare dintre sediile Medsana din Bucuresti si Ploiesti sau de pe www.medsana.ro, de la sediile RBS Romania, precum si de pe www.rbs.ro.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri