Setari Cookie-uri

Intoleranta alimentara, depistata acum in Romania cu York Test

Depistarea intolerantei alimentare este cu atat mai importanta, cu cat este cauza cea mai frecventa a unor simptome atat de comune.

York Test-ul, testul de depistare a intolerantei alimentare recunoscut la nivel international, este adus acum si in Romania, de catre Gaya Health Services. Importand know how-ul laboratoarelor York Test din Marea Britanie, York Test-ul este un produs medical inovator, care identifica intoleranta alimentara, cauza unor simptome precum migrene, stari de oboseala permanenta, balonare sau dificultatea de a pierde din greutate.

Depistarea intolerantei alimentare este cu atat mai importanta, cu cat este cauza cea mai frecventa a unor simptome atat de comune.

Atunci cand consumam un aliment la care avem intoleranta alimentara, organismul are o reactie de respingere la proteinele continute de respectivul aliment si nu il digera corespunzator. Practic, simptomele intolerantei alimentare, precum durerile de cap, oboseala cronica sau apatia sunt rezultatul luptei pe care organismul o duce cu alimentele care ii fac rau. Acest efect negativ al alimentelor asupra organismului diminueaza starea de bine si ne impiedica sa ne simtim in forma 7 zile din 7.

"Desi intoleranta alimentara este un subiect destul de putin cunoscut si dezbatut in Romania, probabil multi dintre noi ii resimtim efectele in fiecare zi, fara sa sti"”, este de parere Prof. Dr. Dan Cheta de la Institutul de Nutritie si Boli Metabolice "N. Paulescu".

"Am adus York Test-ul in Romania convinsi ca ii va ajuta pe oamenii de aici sa urmeze o dieta sanatoasa pentru ei si astfel sa se simta mereu in forma. In societatea actuala, mancarea sanatoasa este incurajata tot mai mult, asadar este esential sa stim care dintre alimentele sanatoase sunt 100% benefice pentru noi. York Test-ul ofera solutia", a declarat Amira Syoufi, Country Manager Gaya Health Services.

York Test-ul identifica intoleranta la peste 100 de alimente printr-un proces simplu si eficient, care nu presupune mari eforturi din partea celor care doresc sa afle ce alimente nu le sunt benefice. Acestia pot face York Test-ul chiar la ei acasa, cu ajutorul unui kit special oferit de York Test Romania. In aproximativ doua saptamani, odata cu aflarea rezultatelor, clientii beneficiaza de o sedinta de consiliere asupra celei mai potrivite diete, sustinuta de un medic specialist York Test.

Subiectul a castigat atentia opiniei publice pentru ca doar de curand eforturile de cercetare stiintifica au asociat simptomele intolerantei alimentare cu afectiunea in sine. York Test-ul transforma procesul de identificare a intolerantei alimentare intr-unul simplu, comod si sigur.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.