Setari Cookie-uri

Cum te ajuta internetul sa te lasi de fumat

Imbolnavirea voluntara, inhalarea de tamaie sau tratarea dependentei cu substante toxice sunt doar cateva din sfaturile acordate pe forumuri si bloguri.

Imbolnavirea voluntara, inhalarea de tamaie sau tratarea dependentei cu substante toxice sunt doar cateva din sfaturile acordate pe forumuri si bloguri.

cum sa te lasi de fumat Simti nevoia sa fumezi, dar in acelasi timp vrei sa te lasi? Linge niste sare! Daca ti se face gura punga, nu-i nimic. Merge sa rontai si niste patrunjel, in loc sa-ti aprinzi una mica.

Daca nici cu patrunjelul nu ti-a iesit, e timpul unei bai fierbinti pana la limita lesinului. Nici asa nu merge? Incearca hipnoza care te scapa de viciu in 38 de minute si 13 secunde, garantat 99%! Si tine minte vorba ioghinului MISA - mai bine bei urina decat sa pui in gura "betigasul demonic si cancerigen" care este tigara.

Toate aceste remedii sunt explicate mai pe scurt sau mai pe larg pe internet, prima sursa de informare in momentul in care vrei sa iei o decizie.

Spune-mi cum gandesti, ca sa-ti spun daca te lasi de fumat!


Ignorand, cum fac atatia altii, sa cerem sfatul doctorului, am cautat sa aflam cum poate un fumator sa se lase urmand sfaturile unor bloguri sau forumuri bine intentionate. In afara de sfatul greu de urmat "sa ai vointa", am descoperit ca a incerca sa te lasi urmand cai naturiste sau uneori paranormale poate fi mai periculos chiar decat fumatul in sine, scrie MEDIAFAX, citand gandul.info.

De pe un blog supranumit "feminin" aflam ca in plante si fructe poti gasi oricand sprijinul pe care il cauti. Totusi, in topul remediilor pentru dependenta de tigari este sarea. Asadar, simti nevoia sa fumezi? Mananci mai intai niste sare! Daca nu poti sa ingerezi sare bruta, ajuta si mancarurile excesiv de sarate. Beneficiul este ca, pe langa faptul ca ti se taie pofta de tigara si de viata, sarea nu creeaza dependenta.

Alte metode mai umane constau in inlocuirea tigarii cu cate o lingurita de miere amestecata cu ridichie rasa - remediu functional, dar oarecum gretos, tinutul in gura al unui betigas de lemn dulce ca surogat al tigaretei sau consumarea de ciocolata neagra in momentul in care simti nevoia sa fumezi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.