Setari Cookie-uri

CONTUREAZA-TI SILUETA IN DOAR 14 ZILE!

Esti pregatita pentru vara, plaja si haine vaporoase? Silueta ta va fi! Acum exista un nou partener care te va ajuta sa aduci cateva schimbari in stilul tau de viata si sa obtii silueta pe care ti-o doresti: Programul de 14 zile.

Pentru ca participarea la Programul de 14 zile sa fie si mai usoara, Nestle Fitness vine cu o noutate pentru doamnele care doresc sa-si contureze silueta fara a renunta la placerea gustului: Nestle Fitness Yogurt – o combinatie irezistibila de fulgi crocanti cu cereale integrale si fulgi inveliti in glazura de iaurt.

Si pentru ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pe www.nestle-fitness.com ai posibilitatea de a obtine un plan personalizat de alimentatie si exercitii fizice pe parcursul a 14 zile, adaptat la necesitatile individuale ale organismului tau, precum si informatii despre cerealele integrale, importanta unei alimentatii echilibrate si sfaturi usor de urmat pentru conturarea siluetei. Completarea programului o va constitui planul de exercitii, prin care iti vom arata intr-un mod placut cum sa-ti mentii conditia fizica si silueta care ti se potriveste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.