Setari Cookie-uri

Mezoterapia ne scapa de celulita

Celulita este o problema a pielii ce afecteaza tot mai multe femei, indiferent de varsta si greutate. Celulita apare mai ales pe solduri, fese si membrele inferioare (coapse) si nu este determinata de greutatea in exces, asa cum considera majoritatea.

„Pentru a se observa efectele mezoterapiei, in general, sunt necesare 4-10 sedinte pentru a avea rezultatele dorite, in functie de marimea zonei, severitatea problemei. Imbunatatirea aspectului se poate observa in functie de stadiul de afectare al pielii, insa chiar si imediat, dupa primul tratament. Frecventa sedintelor este la intervale de 7-14 zile iar un tratament de mezoterapie dureaza aproximativ 30-45 de minute”, mai precizeaza doctorita Silvia Stanculescu. Recuperarea este imediata. Nu este necesara aplicarea de bandaje sau pansamente. Insa, exista anumite precautii, mai exact in primele 6-8 ore trebuie evitate dusurile fierbinti. De asemenea, este recomandat ca pacienta sa nu faca exercitii fizice in primele 48 de ore de la efectuarea tratamentului de mezoterapie si sa poarte haine largi in jurul zonelor tratate.

Riscurile sunt minime in cazul tratamentului de mezoterapie pentru ca este o procedura nechirurgicala, noninvaziva. Pot aparea insa anumite efecte secundare: mici vanatai, roseata, durere locala, senzatii de arsura, prurit (mancarime intensa a pielii), hipoestezia (diminuarea sensibilitatii cutanate). Aceste efecte sunt temporare, manifestandu-se pentru cateva zile dupa tratamente.De asemenea, pot fi intalnite reactii alergice la anumite medicamente folosite in componenta amestecului injectat. De aceea este esentiala discutia cu medicul, in cadrul consultatiei, in legatura cu substantele injectate.


Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.