Setari Cookie-uri

Baby Boom Show, cel mai de succes targ pentru copii din Romania

Baby Boom Show, Primul Targ International din Romania pentru copii cu varsta intre 0-5 ani si viitoare mamici, a fost catalogat de expozanti si vizitatori drept cel mai de succes targ de profil din Romania.

Evenimentul organizat la Romaero Baneasa, intre 14 si 17 aprilie, a oferit miilor de vizitatori ocazia sa achizitioneze cadouri de Pasti pentru cei mici si pentru viitoarele mamici si sa participe la o serie de evenimente conexe, concursuri si tombole.

La Baby Boom Show au participat peste 130 de companii din Romania si de peste hotare care au oferit publicului produse si servicii la preturi speciale si au practicat discounturi intre 10% si 70%.

Vizitatorii au descoperit la Baby Boom Show oferta noua de produse: carucioare, hainute pentru copii, mobila pentru camera bebelusului, jocuri, jucarii clasice si hi-tech, bijuterii pentru cei mici, alimente biologice, accesorii, carti de colorat, chiar si servicii de recoltare celule stem la nastere.

In afara unei eficiente sesiuni de shopping, chiar cu o saptamana inaintea Pastelui, vizitatorii s-au putut bucura de un program complex de divertisment la scena Vedetele Baby Boom si de un spatiu de joaca generos pentru copii. In fata spectatorilor au evoluat copii talentati de la diverse grupuri artistice, s-a lansat „Biblia pentru copii” si s-a organizat chiar un concurs ad-hoc de tras cu arbaleta.

Publicul a fost rasfatat de organizatori cu o serie de tombole si concursuri (printre care si un atractiv Maraton al carucioarelor), cu premii in produse valorand peste 15.000 de euro.

In zona special amenajata pentru evenimente conexe au avut loc seminarii interactive pe teme de interes pentru gravide si mamici.

La finalul celor patru zile ale evenimentului, atat expozantii, cat si vizitatorii, s-au declarat incantati de modul in care a fost organizat, numindu-l „cel mai de succes targ pentru copii din Romania”.

Fluxul mare de vizitatori
, interesati sa achizitioneze produse si servicii, calitatea standurilor expozitionale, logistica buna pe care au oferit-o cele doua pavilioane de 6000 de metri patrati, precum si parcarea gratuita situata in fata expozitiei, au multumit reprezentantii companiilor participante care au declarat ca vor lua parte cu siguranta si la viitoarele editii ale Baby Boom Show.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.