Tratamentul care te lasa fara aripioare

Tratamentul care te lasa fara aripioare
Kudika
12 Mai 2011

Incepem printr-o mica incalzire, compusa din joc de glezne, cateva rotiri de genunchi, genuflexiuni urmate de cateva sarituri, lovituri in gol....Apoi, ne asezam confortabil pe o saltea sau chiar direct pe podea. Dupa ce am luat un prosop si putina apa, pornim muzica, de preferat ritmica, astfel incat sa ne imprime un ritm alert. Cu cat miscarile sunt mai rapide cu atat scapam mai repede de celulita si facem piciorul frumos.

In plus, la aceasta problema se adauga cel mai cumplit lucru: inhibarea poftelor si a senzatiei de foame, abstinenta de la dulciuri si chiar infometarea, doar pentru a dobandi o silueta de invidiat. Mai mult, in ciuda eforturilor depuse nervii nu inceteaza sa apara deoarece observam tesutul adipos din jurul feselor si coapselor care refuza sa fie indepartat. Acest lucru se intampla pentru ca”lipidele sunt eliminate din organism (gambe, brate, fata) relativ repede, insa cele de la nivel abdominal sau de pe coapse sunt pastrate de organism cat mai mult posibil, ca o metoda de aparare impotriva unor posibile perioade de infometare, persistand si punand rabdarea doamnelor la incercare”, declara doctorita Silvia Stanculescu.

Acest tip de operatie este sigur, avand in vedere ca pacientii sunt consultati cu atentie inainte, respectandu-se astfel toti pasii ante operatori. In general, singurele complicatii care pot sa apara sunt cele normale, ca si in cazul oricarei alte interventii chirurgicale, iar in particular pot aparea anemii, deformari inestetice ale zonelor operate insa, sunt mai rar intalnite. Totusi se pot evita si aceste riscuri minime daca sunt urmati si respectati corect pasii indicati de medic, astfel incat, ulterior, si cicatricile vor fi mai mici si foarte putin vizibile. In majoritatea cazurilor care au fost expuse acestei metode sigure de indepartare a aripioarelo,r complicatiile nu au existat, pacientul plecand acasa la doua ore dupa operatie, putand chiar sa-si reia activitatea de a doua zi, deorece interventia nu este dureroasa, mai precizeaza doctorita Silvia Stanculescu.

Ceea ce nu trebuie totusi ignorat este expunerea imediata la soare si chiar in prima luna dupa operatie deoarece poate cauza schimbari de culoare a pielii sau echimoza.

Sursa: Comunicat de presa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri