Setari Cookie-uri

HPV - virusul care declanseaza si cancerul oral

HPV este cel mai comun virus transmisibil pe cale sexuala, cel putin 70% dintre persoanele active sexual vor fi infectate cu acest virus la un moment dat pe parcusul vietii. Majoritatea tulpinilor nu sunt daunatoare, insa exista cateva tulpini care cauzeaza diferite tipuri de cancer: gat, cap, organe genitale

• simptomele cancerului oral nu sunt vizibile cu ochiul liber sau usor de observat, iar extinderea cancerului oral este rar asociata cu dureri acute
• mai mult de 2/3 din totalitatea cancerelor orale sunt diagnosticate abia in stadiile avansate. Depistarea timpurie (in stadiul zero spre unu) a cancerului oral inseamna o rata de supravietuire de aproximativ 80%.
• testul DENT ESTET Oral Cancer Screening este realizat cu ajutorul Sapphire Plus Lesion Detection, cel mai performant aparat de screening pentru cancerul oral disponibil la momentul actual in lume. Aparatul este dotat cu o camera digitalaincorporata, care permite medicului stomatolog o imagine detaliata a cavitatii bucale si scanarea in profunzime a tuturor zonelor care ar putea contine leziuni cancerigene, neobservabile cu ochiul liber.

Procedura Oral Cancer Screeningeste:
- avantajoasa din punct de vedere financiar si temporal
- nedureroasa
- lipsita de riscul iradierii
- non-invaziva si rapid de realizat in timpul vizitelor de rutina
- un test care foloseste o tehnologie demonstrata clinic pentru depistarea leziunilor orale


Cum poti depista riscul de cancer oral in doar cateva minute?



Stiai ca exista cancer oral si ca anual, la nivel international, sunt detectate peste 640 000 de cazuri? Stiai ca peste 45% dintre cei bolnavi mor la 5 ani de la diagnostic, si asta pentru ca majoritatea cazurilor sunt descoperite mult prea tarziu, in ultimele stadii de evolutie? Avem insa si vesti bune: cancerul oral descoperit in fazele initiale de dezvoltare are sanse mari de vindecare. Cand cancerul oral este descoperit in stadiu incipient, rata de supravietuire a pacientilor este de 80-90%. Ce poti face pentru a sti cu siguranta ca esti bine? DENT ESTET te asteapta la un screening pentru cancer oral!

Lansat in premiera in Romania, Oral Cancer Screening este singurul test disponibil in tara noastra care poate detecta, in numai cateva minute si fara niciun fel de durere, orice forma de leziune pre-canceroasa si canceroasa. Testul este realizat cu ajutorul Sapphire Plus Lesion Detection, cel mai performant aparat de screening pentru cancerul oral disponibil la momentul actual in lume, produs in SUA. Pretul pentru un test este de 150 RON, iar repetarea testului este recomandata la fiecare 6 luni, procedura nefiind iradianta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.