Setari Cookie-uri

Spray-urile nazale Humex cu apa de marea de la Laboratoires Urgo

Laboratoires Urgo a lansat in 2004 spray-urile Humex cu apa de mare nediluata, produse destinate ingrijirii mucoasei nazale.

O igiena nazala joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala. In plus, reduce suprafata mucoasa a alergenilor, reziduurilor celulare si elementelor responsabile de inflamatia locala. Astfel, apa de mare in cazul rinitelor alergice este un tratament eficient, sigur si o optiune perfecta pentru copiii mici si femeile insarcinate* care nu au alte mijloace pentru atenuarea simptomelor. Femeile insarcinate pot utiliza produsul fara teama deoarece nu prezinta nici un risc pentru siguranta fatului.

Apa de mare nediluata contine cupru, magneziu, seleniu si sulf, elemente cu proprietati recunoscute stiintific. Oligoelementele au proprietati benefice recunoscute de comunitatea medicala. De exemplu, cuprul combate infectiile, inflamatiile si virusurile. Prin urmare, folosirea apei de mare nediluate pentru igiena nazala beneficiaza de toate avantajele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.