Cereale cu Tiramisu

Cereale cu Tiramisu
Kudika
23 Mai 2011

Nestle Fitness Tiramisu este o combinatie savuroasa de fulgi de grau integral si tiramisu, care îti asigura o gustare delicioasa si hranitoare, pe care o poti avea la îndemana indiferent de locul si momentul zilei.

Nestle Fitness Tiramisu este o combinatie savuroasa de fulgi de grau integral si tiramisu, care iti asigura o gustare delicioasa si hranitoare, pe care o poti avea la îndemana indiferent de locul si momentul zilei.

baton de cereale integrale cu tiramisu

Noul sortiment a fost special creat pentru cei care adora gustul tiramisu, dar care doresc sa se bucure si de o gustare echilibrata.

Nestle Fitness Tiramisu combina perfect placerea gustului cu aportul de fibre, vitamine si minerale si astfel te poti bucura de o gustare savuroasa si hranitoare.

Acum te poti rasfata în fiecare zi si oriunde te-ai afla cu unul dintre cele 6 sortimente Nestle Fitness: simplu, capsuni, ciocolata, ciocolata cu lapte, ciocolata si portocala, tiramisu.

A fi Fitness este un mod de viata pentru femeile active si moderne, care doresc sa fie sigure de sine si independente. Acesta este, totodata, un fel de a-ti expune farmecul în mod natural. A fi Fitness este o stare de spirit creativa.

Sursa: Comunicat de presa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri