Setari Cookie-uri

Clinica Polisano inaugureaza Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti

Clinica Polisano inaugureaza Centrul de Fertilitate Bucuresti, o investitie ce se ridica la peste 1.000.000.euro. Centrul face parte din planul de extindere al grupului la nivel national si dispune de o echipa formata din 13 doctori si asistente, specializati la renumita clinica din Austria, Kinderwunschzentrum.

Comunicat de presa

Clinica Polisano inaugureaza Centrul de Fertilitate Bucuresti, o investitie ce se ridica la peste 1.000.000 euro. Centrul face parte din planul de extindere al grupului la nivel national si dispune de o echipa formata din 13 doctori si asistente, specializati la renumita clinica din Austria, Kinderwunschzentrum.

Centrul de Fertilitate
este gazduit intr-o cladire din zona de Nord a Bucurestiului si este dotat cu aparatura de ultima generatie. Acesta vine in intampinarea tuturor cuplurilor care de ani de zile intampina probleme in a avea un copil. Centrul de Fertilitate Polisano isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern amenajat, cu o suprafata de aproximativ 600 mp. Atmosfera calda si prietenoasa care te intampina inca de la intrare face din acest centru locul in care sperantele prind viata.

Gama completa de investigatii, rata de succes de peste 51%, relatia apropiata medic-pacient, cat mai ales sistemul de monitorizare permanenta, intre clinica din Austria si centrele de fertilitate din Romania, reprezinta avantajele cu care Clinica Polisano intra pe piata serviciilor medicale de acest tip, in Bucuresti. Echipa de doctori supervizata de binecunoscutul Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer va urmari parametrii si rezultatele investigatiilor pentru fiecare caz in parte.

“Din pacate tot mai multe cupluri se confrunta in ultimii ani cu probleme de infertilitate. Stresul, alimentatia, viata cotidiana agitata sunt doar o parte dintre motivele care conduc catre ceea ce poate fi numita una din “bolile secolului”. Nu va spun aceste lucruri ca antreprenor. Ca si formatie profesionala, eu sunt medic ginecolog si inteleg foarte bine cu ce probleme se confrunta acesti oameni.Tocmai de aceea, intrarea noastra pe piata de servicii medicale din Bucuresti, vine ca un pas firesc, ce raspunde unei probleme atat de arzatoare. Avem o echipa de profesionisti, ce lucreaza sub directa supraveghere a reputatului Prof. Dr. Heinz Strohmer, de la Clinica Kinderwunschzentrum, din Viena, si ne propunem sa descoperim impreuna si sa tratam discret problemele de acest fel.”, a declarat Dr. Ilie Vonica, Presedintele Grupului de Firme Polisano.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.