Setari Cookie-uri

Resveravit: O doza de sanatate si tinerete pentru organismul tau!

Resveratrolul este o substanta antioxidanta, care a atras atentia specialistilor deoarece a parut sa dezlege, in buna parte, misterul "paradoxului francez".

Comunicat de presa

"Aceasta poate fi fara discutie cea mai mare descoperire medicala de la inventia antibioticelor", s-a scris despre Resveratrol, de curand, intr-un studiu clinic aparut recent sub egida prestigioasei Universitati Harvard.

Resveratrolul este o substanta antioxidanta, care a atras atentia specialistilor deoarece a parut sa dezlege, in buna parte, misterul "paradoxului francez".

Studii epidemiologice au asociat consumul regulat de vin rosu, obicei traditional in Franta, cu o scadere a morbiditatii cardiovasculare. S-au incercat multe explicatii si una din ele a fost prezenta in vin a substantei resveratrol. Pe masura ce studiile au avansat, s-a aratat clar ca nu numai vinul este o sursa de resveratrol. Exista cateva surse de resveratrol, cum ar fi strugurii rosii, afinele, rodiile. In plus, acesta are efecte pozitive care nu se limiteaza la aparatul cardio-vascular.

Suplimentul alimentar Resveravit, produs de Ropharma te ajuta sa-ti pastrezi sanatatea si frumusetea gratie extractului uscat din radacini de Polygonum cuspidatum, ce contine cea mai bogata sursa de RESVERATROL – flavonoidul polifenolic cunoscut in ultimii ani pentru statutul sau de „elixir al tineretii”.

Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata. Potrivit statisticilor, resveratrolul, este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C. Resveravit contine 98% resveratrol, fiind in acest moment singura formula din piata cu o concentratie atat de ridicata.

Proprietatile suplimentului alimentar RESVERAVIT

Resveravit creste tonusul, elasticitatea pielii si impiedica imbatranirea prematura. Suplimentul are rezultate deosebite ca adjuvant in curele de slabire. De asemenea, ofera puternica protectie antioxidanta, creste imunitatea organismului, stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare, neutralizeaza efectele radiatiei ionizante si ultraviolete, eficient in detoxifierea ficatului, protectie impotriva degenerarii neuronale, efect antiinflamator, antibacterian si antialergic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.