Setari Cookie-uri

A doua editie a Conferintei Nationale de Gemoterapie

Lider de necontestat al homeopatiei si gemoterapiei in Romania si avand o experienta de peste 20 de ani, Laboratoarele PlantExtrakt au introdus Gemoterapia in Romania inca din anul 1995.

Conferinta Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie a fost indeaproape sustinuta de compania PlantExtrakt din Cluj, cel mai mare producator roman de extracte gemoterapice.

Lider de necontestat al homeopatiei si gemoterapiei in Romania si avand o experienta de peste 20 de ani, Laboratoarele PlantExtrakt au introdus Gemoterapia in Romania inca din anul 1995. Acest lucru a fost reconfirmat de domnul Igor Kiril Peev-administratorul si patronul companiei in timpul conferintei:

„Laboratoarele PlantExtrakt introduceau in Romania gemoterapia in anul 1995, dupa doi ani de tatonare in randul medicilor a interesului pentru aceasta “noua fitoterapie” cu extracte din partile tinere de plante. Iata-ne astazi, in anul 201, bucurosi ca putem sustine dezvoltarea unei asociatii profesionale care isi propune sa contribuie la cunoasterea si dezvoltarea acestei terapii naturale!”

In Romania, gemoterapia este cunoscuta si practicata de tot mai multi medici care s-au specializat in domeniul terapiilor naturale in decursul anilor.

In cadrul laboratoarelor PlantExtrakt, homeopatia, fitoterapia si gemoterapia formeaza un portofoliu complet, in care echipa de specialisti ai companiei isi poate valorifica experienta prin inovatie.

PlantExtrakt lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, in linie cu Farmacopeea Europeana. Pentru fabricarea de macerate glicerinice (gemoterapie) se utilizeaza planta proaspata, recoltata din culturi proprii,
aflate in zone nepoluate, la distanta de aglomerarile urbane sau industriale.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.