Setari Cookie-uri

Fetelor, atentie: Unul din 4 barbati sufera de disfunctii erectile

Tratamentul cu sildenafil se adreseaza barbatilor care sufera de disfunctie erectila, adica cei care nu pot realiza sau mentine o erectie suficienta pentru un act sexual fiziologic.

„Disfunctia erectila se agraveaza o data cu inaintarea in varsta, deoarece vasele de sange isi pierd elasticitatea, cauzand o erectie mai slaba sau chiar lipsa erectiei. Vigrande are la baza un inhibitor de 5-fosfodiesteraza – sildenafilul – care in prezenta stimularii sexuale restabileste functia erectila prin cresterea fluxului sanguin. Sildenafilul a dovedit un efect rapid, imbunatatind functia sexuala a barbatilor cu disfunctie erectila si o tolerabilitate superioara, inclusiv la persoanele in varsta .


Dintre barbatii cu disfunctie erectila, 87% prefera sildenafilul in locul altui tratament, datorita eficacitatii sale crescute, a erectiei intense si a spontaneitatii activitatii sexuale. Totodata, terapia cu sildenafil determina si ameliorarea vietii de cuplu, peste 95% dintre femei optand pentru continuarea tratamentului cu sildenafil a partenerilor lor”, a declarat Dr. Ovidiu Saltas-Dabija, Director Medical sanofi-aventis.


“Un tratament perfect adaptat nevoilor pacientilor romani cu disfunctie erectila trebuie sa actioneze rapid si eficient, sa fie sigur si usor de administrat si, nu in ultimul rand, accesibil. Toate aceste caracteristici le aducem astazi in tratamentul acestei afectiuni prin lansarea Vigrande, primul generic de sildenafil de pe piata autohtona. Reusim astfel sa crestem accesibilitatea pacientilor la calitatea terapeutica dovedita de aceasta molecula, printr-un pret cu 35% mai mic decat medicamentul original”, a declarat Dr. Sorin Iancu, Marketing Manager Zentiva, parte a Grupului sanofi-aventis.


Sursa: Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.