7 probleme dentare, o singura solutie: Blend-a-Med

Auch! Si daca o sa ma doara! Sper sa nu lesin si de data aceasta! Niciodata nu mi-au placut dintii dalmatieni...

Comunicat de presa

Auch! Si daca o sa ma doara! Sper sa nu lesin si de data aceasta! Niciodata nu mi-au placut dintii dalmatieni...

Daca s-ar auzi, gandurile din anticamera cabinetului stomatologic ar acoperi perfect sunetul ascutit al frezei.

Cum ar fi sa nu mai ai grija sensibilitatii dintilor tai, a respiratiei neplacute, a tartrului si a problemelor cu gingiile, iar intalnirea cu stomatologul tau sa fie doar...”preventiva” si fara sunete de freza?

Urmeaza-i sfatul doctorului tau personal, Alexandru Calin si foloseste noul blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 care contine complex de Staniu. Acesta previne cele mai frecvente probleme dentare pe care medicii stomatologi le verifica in timpul unui control: carii, placa bacteriana, pete dentare, sensibilitate, tartru, probleme gingivale si respiratie neplacuta.

Complexul de Staniu combina:

Fluoristan (Clorura de Staniu cu Fluorura de Sodiu) este un agent antimicrobian recunoscut care ajuta la prevenirea respiratiei neplacute, placii dentare si problemelor gingivale. Staniul din complexul Fluoristan blocheaza tubulii dentinari pentru a reduce hipersensibilitatea si stimuleaza remineralizarea smaltului facandu-l mai rezistent impotriva cariilor
Agenti chelatori cu rol in stabilizarea complexului stanos din Fluoristan care previn formarea coloratiilor dentare si au proprietati anti-tartru prin inhibarea formarii acestuia
Silicea - ajuta la indepartarea coloratiilor extrinseci
Toate aceste ingrediente ofera o protectie completa pentru dintii tai, avand si excelente beneficii in albirea dintilor.

Datorita formulei sale unice, blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 protejeaza zonele cel mai frecvent verificate de medicul dentist: carii, placa bacteriana, pete, tartru, respiratie urat mirositoare, sensibilitate si probleme gingivale.

Nu exista pasta mai buna pentru prevenirea celor 7 cel mai des intalnite probleme dentare! Intreaba-l si pe medicul tau personal - dr. Alexandru Calin pe www.blend-a-med.ro.

Pret recomandat*:
Blend-a-Med Pro-Expert ALL IN 1 – 7.8 RON
Oral-B Pro-Expert Complete 7 – 14 RON
*Decizia finala asupra pretului revine magazinului

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri